Guffe guffe! Min far er blevet helt vild med at plukke brombær, så de skulle da ikke gå til spilde! :p
Den oprindelige opskrift er fra www.krissers-cookiecrumble.blogspot.dk - men jeg har lavet lidt om i den. Den oprindelige opsrkfit er med hvid chokolade, hvor jeg valgte marcipan istedet.
Ingredienser til 8 scones:
- 200g hvedemel
- ½ tsk salt
- 4 tsk bagepulver
- 2 spsk smør
- 1,5dl mælk
- 1 spsk sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 70g revet marcipan
- 150g friske brombær
Fremgangsmåde:
- Bland mel, salt, sukker, vaniljesukker og bagepulver sammen
- Tilsæt smør, mælk og det revede marcipan
- Ælt dejen sammen
- Tilsæt forsigtigt de friske bær
- Form dejen til en stor rund flad bolle på en bageplade(1,5cm høj)
- Lav 4 snit gennem dejen så 8 scones kommer til syne
- Bages ved 220 grader i ca. 10-15min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar