tirsdag den 4. december 2012

Sukkerfri hindbærsmåkager


Haha - ja fotogene blev de jo ikke lige :-D Men de er gode! Jeg fik 29 store småkager ud af opskriften.


  • 370 g mel
  • 90 g perfect fit 
  • 80 g flydende becel
  • 3 spsk kokosmel
  • 1 stang vanilje
  • ½ tsk hjoertetaksalt
  • 2 æg
  • Hindbærmarmelade som fyld

1. Bland mel, vanilje, perfect fit, hjortetaksalt og kokosmel i en skål
2. Tilsæt becel og rør det godt sammen
3. Slå æggene ud i dejen og ælt den til den er ensartet
4. Stil dejen på køl i en halv time
5. Tril dejen til små kugler og lav et lille hul i hver - fyld dette hul op med marmelade
6. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min

- De blev rigtig gode, dog hævede de og marmeladen flød ud. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar