Haha - ja fotogene blev de jo ikke lige :-D Men de er gode! Jeg fik 29 store småkager ud af opskriften.
- 370 g mel
- 90 g perfect fit
- 80 g flydende becel
- 3 spsk kokosmel
- 1 stang vanilje
- ½ tsk hjoertetaksalt
- 2 æg
- Hindbærmarmelade som fyld
1. Bland mel, vanilje, perfect fit, hjortetaksalt og kokosmel i en skål
2. Tilsæt becel og rør det godt sammen
3. Slå æggene ud i dejen og ælt den til den er ensartet
4. Stil dejen på køl i en halv time
5. Tril dejen til små kugler og lav et lille hul i hver - fyld dette hul op med marmelade
6. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min
- De blev rigtig gode, dog hævede de og marmeladen flød ud.
Opskriften er herinde fra: http://sukkerfrikager.dk/sukkerfri-hindbaersmakager/
Ingen kommentarer:
Send en kommentar