mandag den 1. april 2013

Gulerodsbrud


Disse gulerodsbrud skal jeg lave til min fagprøve på bagermodulet på næste torsdag, og derfor skulle opskriften lige prøves af :-). Resultatet blev rigtig godt.

Gulerodsbrud(7 store):
  • 50 gram gær
  • 2½ dl kærnemælk
  • 1 æg
  • 40 gram sukker
  • 220 gram reven gulerod
  • 150 gram solsikkekerner
  • 100 gram smeltet smør
  • 600 gram hvedemel

1. Rør gæren ud i kærnemællken
2. Tilsæt æg, sukker, revet gulerod og solsikkekerner
3. Tilsæt derefter melet lidt efter lidt sammen med det smeltede smør
4. Ælt dejen godt igennem - den skal være lidt klistret
6. Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time og ælt derefter dejen hurtigt igennem
7. Del dejen i 7 og placér dem på en bageplade - lad dem efterhæve i 20 min
8. Pensl bollerne med vand og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15min



Opskriften er fundet her: http://frkmuffinsopskrifter.blogspot.dk/p/missmuffins-opskriftindeks-efter-lang.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar