Disse gulerodsbrud skal jeg lave til min fagprøve på bagermodulet på næste torsdag, og derfor skulle opskriften lige prøves af :-). Resultatet blev rigtig godt.
Gulerodsbrud(7 store):
- 50 gram gær
- 2½ dl kærnemælk
- 1 æg
- 40 gram sukker
- 220 gram reven gulerod
- 150 gram solsikkekerner
- 100 gram smeltet smør
- 600 gram hvedemel
1. Rør gæren ud i kærnemællken
2. Tilsæt æg, sukker, revet gulerod og solsikkekerner
3. Tilsæt derefter melet lidt efter lidt sammen med det smeltede smør
4. Ælt dejen godt igennem - den skal være lidt klistret
6. Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time og ælt derefter dejen hurtigt igennem
7. Del dejen i 7 og placér dem på en bageplade - lad dem efterhæve i 20 min
8. Pensl bollerne med vand og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15min
Opskriften er fundet her: http://frkmuffinsopskrifter.blogspot.dk/p/missmuffins-opskriftindeks-efter-lang.html
Ingen kommentarer:
Send en kommentar