tirsdag den 11. juni 2013

Tyrkisk kaffebrød



Her de sidste rigtige skoledage inden den afsluttende eksamen, har vi nogle fagrettede dage. Jeg har her valgt ernæringsassistent - da det er den uddannelse jeg vil tage på hovedforløbet. 

I dag skulle vi lave mad fra udlandet, og jeg lavede derfor blandt andet disse tyrkiske kaffebrød - hvilket egentlig bare er småkager med fyld. 


Ingredienser til 20 stk:

  • 125 gram smør
  • 125 gram sukker
  • 2 æg
  • 2 tsk kardemomme
  • 400 gram hvedemel
  • 50 gram smør(fyld)
  • 2 spsk. kakao(fyld)
  • 1 æg(fyld)
1. Alle ingredienser æltes sammen i en skål
2. Tril dejen til en lang pølse, som deles i 20 lige store stykker
3. Rul hver del ud til en cirkel som skal have en diameter på ca 8 cm
4. Rør fyldet sammen og kom ca 1 tsk fyld på hver cirkel
5. Luk dejen omkring fyldet(Til halvmåner)
6. Pensl dem med et sammenpisket æg og evt perlesukker
7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca 15 min


Ingen kommentarer:

Send en kommentar