Sååå fik eva da lige ny mobil :-) Så nu er billederne i bedre kvalitet!
Spottede lige bananen der lå på mit køkkenbord ;-) - What to do? Ja bage noget med den selvfølgelig! Disse boller er til den sunde side og rigtig bløde - haps haps! :-)
Ingredienser til 7 stk:
- 25 gram gær
- 250 gram mælk
- ½ tsk salt
- 1 tsk kanel
- 50 gram skyr eller anden surmælksprodukt
- 1 most banan
- 50 gram havregryn
- 100 gram fuldkornshvedemel
- ca 300 gram hvedemel
1. Rør gæren ud i mælk der er lunkent
2. Tilsæt salt, kanel, skyr samt den moste banan og rør det godt sammen
3. Tilsæt herefter de forskellige meltyper og ælt dejen godt sammen. - den må godt være klistret
4. Lad dejen hæve 1-2 timer et lunt sted
5. Del dejen i 7 og tril hver del til en bolle, som placeres på en bageplade beklædt med bagepapir
6. Lad bollerne efterhæve i 30 min
7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca 15-20 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar