tirsdag den 23. juli 2013

Boller med kanel og banan


Sååå fik eva da lige ny mobil :-) Så nu er billederne i bedre kvalitet!
Spottede lige bananen der lå på mit køkkenbord ;-) - What to do? Ja bage noget med den selvfølgelig! Disse boller er til den sunde side og rigtig bløde - haps haps! :-)



Ingredienser til 7 stk:

  • 25 gram gær
  • 250 gram mælk
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk kanel
  • 50 gram skyr eller anden surmælksprodukt
  • 1 most banan
  • 50 gram havregryn
  • 100 gram fuldkornshvedemel
  • ca 300 gram hvedemel

1. Rør gæren ud i mælk der er lunkent
2. Tilsæt salt, kanel, skyr samt den moste banan og rør det godt sammen
3. Tilsæt herefter de forskellige meltyper og ælt dejen godt sammen. - den må godt være klistret
4. Lad dejen hæve 1-2 timer et lunt sted
5. Del dejen i 7 og tril hver del til en bolle, som placeres på en bageplade beklædt med bagepapir
6. Lad bollerne efterhæve i 30 min
7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca 15-20 min

Ingen kommentarer:

Send en kommentar