Ja denne kage var et eksperiment af de helt store. :-) Jeg har aldrig været vild med banankage, men samtidig er jeg også vild med havregryn i bagværk.
Jeg lå lørdag morgen og tænkte på, hvilken kage jeg skulle bage - og jeg kunne ikke bestemme mig! (Ja I know - stort dilemma ;-)). Ehm, jeg overvejede hindbærmuffins, æblecrumble og andre lækre ting.. Men så tænkte jeg, at man da må kunne putte hindbærmarmelade i dejen - sammen med banan og havregryn :-).
Det lyder måske mærkeligt, man jeg var altså nødt til, at give det et forsøg!
Resultatet blev faktisk rigtig godt - den er både sund og lækker - Win Win!
Ingredienser (en springform):
- 3 æg
- 3 moste bananer
- 2 tsk bagepulver
- 100 gram perfect Fit
- 100 gram hvedemel
- 90 gram havregryn
- 100 gram hindbærmarmelade
1. Pisk de 3 æg til en luftig masse og tilsæt de moste bananer
2. I en anden skål blandes bagepulver, Pefect Fit, hvedemel samt havregryn sammen
3. Rør de to blandinger sammen og fordel dejen i en smurt springform
4. Fordel herefter hindbærmarmelade i dejen med en teske
5. Bag den i en forvarmet ovn ved 175 grader i 30-35 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar