lørdag den 21. september 2013

Fedtfattige æblemuffins med fuldkorn og hindbær



Efterår er æbletid! :-) Og derfor skulle der bages noget med nogle af alle de æbler, som mine forældre har ude i haven. Disse muffins er lavet uden fedtstof - hvilket jo ikke gør dem dårligere!


Ingredienser til 6 stk:

  • 2 spsk sukker
  • 2 æg
  • 1 dl yoghurt
  • 50 gram havregryn
  • 50 gram hvedemel
  • 50 gram fuldkorns hvedemel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 æble skåret i tern
  • 6 tsk hindbærmarmelde

1. Pisk sukker og æg til en luftig masse
2. Tilsæt youghurt, havegryn og de to meltyper og rør det godt sammen til en ensartet masse
3. Vend vaniljesukker, kanel og bagepulver i dejen
4. Fordel dejen i muffinsforme, put herefter en tsk hindbærmarmelade i hver form og fordel æbleternene ovenpå
5. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15-20 min

MUMS :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar