torsdag den 30. januar 2014

Hindbærsnegle


Ingredienser til 20 stk:

  • 15 g gær
  • 2,5 dl mælk
  • 35 g smør
  • 1 spsk sukker
  • 1/2 tsk salt
  • 400-500 g hvedemel
  • Hindbærmarmelade til fyld

1. Rør gæren ud i det lunkne mælk
2. Tilsæt smør, sukker og salt til blandingen
3. Ælt herefter melet ind i dejen - lidt efter lidt
4. Lad dejen hæve tildækket i 1½-2 timer
5. Rul herefter dejen ud i en rektangel og smør marmelade ud på dejen i et jævnt lag
6. Rul dejen sammen og skær dejen ud i 20 stykker, som placeres på en bageplade beklædt med bagepapir
7. Lad sneglene efterhæve i 30 min og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 15-20 min

Ingen kommentarer:

Send en kommentar